Van Wijnen Benthuizen 3742

Verkoop fase 2B gestart!

Na een voorspoedige verkoop van fase 2A zijn we vanaf heden in verkoop met fase 2B. U kunt alleen nog inschijven als reserve kandidaat!

Union 1

betrokken partijen

Van Wijnen

Bentwijck wordt ontwikkeld en gebouwd door Van Wijnen: een solide familiebedrijf met zo’n 1.900 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Dit doen we met oog voor de toekomst. Zo creëren we woningen en omgevingen die de tijd aankunnen.

Als betrokken vakliefhebbers kijken we voorbij de techniek. We luisteren naar uw woon-wensen en denken met u mee. Een ervaren kopersbegeleider helpt u stap voor stap bij het maken van de juiste keuzes om uw droomwoning te realiseren.

Dit project wordt door Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. ontwikkeld en door Van Wijnen Haarlemmermeer gebouwd. Mocht u vragen hebben over dit project, dan kunt u een e-mail sturen naar bentwijck@vanwijnen.nl

Bentwijck vanwijnen
Bentwijck vanwijnen2

de makelaar

Drieman
Garantiemakelaars

Als Drieman Garantiemakelaars zijn we blij dat we de verkoop van de woningen in Bentwijck mogen verzorgen. Al vanaf het begin zijn we betrokken bij de ontwikkeling en hebben we met veel plezier en enthousiasme meegewerkt aan deze prachtige nieuwe wijk. We weten dat velen hier al zo lang op hebben gewacht en kijken er dan ook naar uit om u als belangstellende en mogelijk toekomstig koper van dienst te mogen zijn. Als erkend NVM Nieuwbouwspecialist zijn we bekend met alle stappen en fases van het nieuwbouwproject waardoor we u deskundig kunnen informeren en begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. Met al uw vragen bent u meer dan welkom, wij zijn u graag van dienst!

Contact
drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25
Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460-808

Verkoop fase 2B gestart!

Na een voorspoedig verkooptraject van fase 2A zijn we vanaf heden in verkoop met fase 2B. U kunt alleen nog inschijven als reserve kandidaat!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed