Bentwijck, reminder Start verkoop fase 3

Bentwijck Nieuwsbrief Fase3 01

Uitnodiging start verkoop fase 3

Dinsdagavond 19 december is het zover, dan start de verkoop van de derde en de laatste fase van Bentwijck! Om dit moment te vieren nodigen we u hierbij van harte uit voor het start verkoop evenement dat wordt georganiseerd bij Van Waay interieurs in Benthuizen, gelegen naast onze prachtige projectlocatie. Tijdens de start verkoop zullen de projectmakelaar Drieman Garantiemakelaars, ontwikkelaar en aannemer Van Wijnen en andere betrokken partijen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en u de verkoopbrochure te overhandigen. 

Locatie:  Van Waay Interieurs, Verbreepark 27 in Benthuizen 
Datum en tijd: 19 december 2023 van 18:30 tot 20:00 uur (vrije inloop)

Bentwijck exterieur 6
Dit is de impressie van onze Levensloopbestendige woningen aan het water! Ziet u zichzelf hier al wonen?

Actualisatie financiële verklaring

Voor de aankoop van een woning in Bentwijck is het belangrijk voor ons dat er aangetoond kan worden dat de aankoop van de betreffende nieuwbouwwoning voor u financieel haalbaar is. Daarom adviseren wij u om door een erkend financieel adviseur een financiële verklaring te laten opstellen (of te laten actualiseren). Mocht u op dit moment beschikken over een koopwoning adviseren wij u tevens om de actuele verkoopwaarde van uw woning te laten bepalen. Voor informatie over de financiële verklaring en de actualisatie van de verkoopwaarde van uw huidige woning kunt u contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars.

Inschrijven voor een woning

Vanaf de start verkoop zal de projectwebsite worden aangevuld met alle informatie over het gevarieerde aanbod van fase 3, waaronder de definitieve prijzen, verkooptekeningen en documentatie over de uitstraling en de afwerking van de woningen. Ook kunt u zich vanaf dinsdag 19 december 2023 18.30 uur via uw account op de projectwebsite definitief inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur. De inschrijving sluit op maandag 8 januari 2024 om 13.00 uur. 

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief dan kunt u contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808

Wij kijken er naar uit om u de 19de te mogen ontmoeten!

Het hele project is uitverkocht!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed