Nieuwsbrief april 2021

1213fc229126128104524900528b1fa1bda93d57.jpg

Leuk dat u geïnteresseerd bent in ons plan Bentwijck! We zijn op dit moment druk bezig met de ontwikkeling en het ontwerp van de woningen in fase 1 en denken na over de inrichting van de openbare ruimte. Daarnaast is het bestemmingsplan recent in behandeling genomen bij de gemeente.

Projectborden

Zoals u wellicht al heeft kunnen zien hebben we informatieborden geplaatst op de locatie. Hierdoor ziet u nog beter waar de locatie ligt.

De woonworkshops

Op de eerste woonworkshop hebben we maar liefst 530 reacties mogen ontvangen. Heeft u deze woonworkshop gemist? Niet getreurd! U kunt nog deelnemen aan de tweede woonworkshop voor fase 1. We verwachten dat we deze tweede woonworkshop in juni 2021 zullen houden. We hopen dat we deze woonworkshop live kunnen houden, maar dat hangt uiteraard af van het overheidsbeleid ten aanzien van evenementen.

Verwachte start van de verkoop van de eerste fase

We verwachte dat we eind van dit jaar in de verkoop kunnen gaan met de eerste fase van dit project. De eerste fase bestaat uit ongeveer 40 woningen en bevindt zich aan de kant van de Heerewegh. De eerste fase bestaat uit diverse woningtypen, hierdoor is er veel keuzevrijheid.

Projectmakelaar Drieman Garantiemakelaars 

Heeft u al contact gehad met Drieman Garantiemakelaars? Zij zijn als makelaar bij Bentwijck betrokken en zullen de verkoop van de woningen verzorgen. Al vanaf het begin zijn ze betrokken bij de ontwikkeling en hebben met veel plezier en enthousiasme meegewerkt aan deze prachtige nieuwe wijk. Met al uw vragen bent u meer dan welkom, zij zijn u graag van dienst!

Drieman Garantiemakelaars - nieuwbouw@drieman.nl -  0172 460808 - www.drieman.nl

Het hele project is uitverkocht!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed