Nieuwsbrief april 2022

Levensloopbestendige woning

Hierbij presenteren wij de Levensloopbestendige woning in ons project Bentwijck waarvan er in de eerste fase 7 in de verkoop zullen komen. In deze nieuwsbrief staan de eerste sfeerplattegronden van de Levensloopbestendige woningen van 7.20 breed (vanuit de buitenkant gemeten). Met deze sfeerplattegronden krijgt u een goed beeld van de inrichtingsmogelijkheden en ruimte in de woning. Wij zijn op dit moment bezig met de uitwerking van alle sfeerplattegronden en zullen steeds weer in een nieuwsbrief een woningtype met u delen.

In deze gezellige woning heeft u alles op de begane grond. U heeft hier uiteraard de woonkamer en de keuken, maar ook de hoofdslaapkamer en de badkamer. Daarnaast is er een berging waar de wasmachine en droger kunnen staan en er is ruimte om de fiets neer te zetten. Deze berging is zowel vanaf buiten als vanuit de gang te bereiken.

Doordat de woning zo breed is kunt u in de woonkamer nog prima een zithoek met een bank en een televisie en een eettafel kwijt. Deze woning biedt voldoende ruimte om de zithoek volledig naar eigen smaak in te delen.

U kunt er zelf voor kiezen om of de deur van de slaapkamer open te zetten, waardoor u gemakkelijk contact heeft, of deze juist af te sluiten waardoor privacy gewaarborgd is. U kunt hier ook kiezen voor diverse optiemogelijkheden, zoals een uitbouw, een grotere badkamer of een schuifdeur tussen de slaapkamer en de woonkamer.

Begane grond Levensloop woning

De zolder is standaard vooral ingericht voor de diverse installaties, zoals de luchtwarmtepomp en de wtw (warmte-terug-winning) unit. Ook is hier veel opbergruimte. Als optie, zijn hier diverse indelingen mogelijk waar we u op een later moment over zullen informeren.

Zolder Levensloop woning

Project Zuyderkroon in Zevenhuizen

Wist u dat we op een klein kwartiertje rijden ook een soortgelijk woonprogramma als in Bentwijck aanbieden, namelijk in Zevenhuizen? Binnen het project Zuyderkroon bieden we u in de eerste fase, 5 eengezinswoningen, 12 tweekappers en 3 levensloopbestendige woningen aan, met ongeveer dezelfde architectuurstijl als in Bentwijck. Naar verwachting gaan we eind april al in verkoop met Zuyderkroon. Klik hierals u meer wilt weten en schrijft u zich in voor de betreffende nieuwsbrief wanneer u ook op de hoogte wenst te blijven van dit mooie project.

Levensloop woning Zuyderkroon

Het hele project is uitverkocht!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed