Nieuwsbrief december 2021

Champagne geschenk voor de kerst

Met veel plezier en positieve energie hebben we ons als projectteam in 2021 ingezet voor de ontwikkeling van de nieuwe wijk Bentwijck. Ook u heeft hieraan, door middel van uw deelname aan de woonworkshops, een waardevolle bijdrage geleverd. Wij hebben uw input zoveel mogelijk vertaald in het ontwerp en de uitwerking van de woningen en willen u daar dan ook hartelijk voor bedanken! Graag hadden wij de eersten van u al blij willen maken met een woning in Bentwijck, maar dat gaat zeker lukken in 2022.

Wij hebben uiteraard niet stil gezeten en zijn alvast begonnen de verdere uitwerking van fase 2. Verder zijn wij bezig om mooie nieuwe beelden te maken van fase 1 die wij zeker in het nieuwe jaar met u zullen gaan delen.

Nieuwe website Bentwijck
Wij hebben de projectwebsite van Bentwijck opgefrist en hebben nu meer pagina's aangemaakt. Zo staat het woningaanbod op de website met daarbij de concept plattegronden. Verder hebben wij ook een 'veel gestelde vragen' pagina gemaakt. Neemt u snel een kijkje?

Wintersluiting en feestdagen
Van Wijnen is gesloten van vrijdag 24 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. Wij wensen u allemaal gezellige feestdagen en een gezond en mooi 2022!

Tot slot
Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172 460808. 

Met vriendelijke groet,
Projectteam Bentwijck

Het hele project is uitverkocht!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed