Nieuwsbrief februari 2022

Rijenwoning 5 10 interieur

Met gepaste trots presenteren we in deze nieuwsbrief de eerste sfeerplattegronden van de rijenwoningen van 5.10 breed (vanuit de buitenkant gemeten). Met deze sfeerplattegronden krijgt u een goed beeld van de inrichtingsmogelijkheden en ruimte in de woning. Wij zijn op dit moment bezig met de uitwerking van alle sfeerplattegronden en zullen steeds weer in een nieuwsbrief een woningtype met u delen. 

In deze gezellige eengezinswoning kunt u een ruime ronde eettafel kwijt met minimaal 5 stoelen. Op deze centrale plek in de woonkamer is deze eettafel het verbindende element tussen de open keuken, het zitgedeelte en de tuin. In deze sfeerplattegrond is een rechte bank met een stoel ingetekend, maar deze woning biedt voldoende ruimte om de zithoek volledig naar eigen smaak in te delen.

Image(5)

De woning heeft op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. Wij hebben de deur van de grootste slaapkamer zo gesitueerd dat u hier een grote kledingkast kwijt kunt.

Image(6)

De zolder is standaard vooral ingericht voor de diverse installaties, zoals de luchtwarmtepomp en de wtw (warmte-terug-winning) unit. Ook is hier ruimte voor een wasmachine en een droger en natuurlijk veel opbergruimte. Als optie, zijn hier diverse indelingen mogelijk waar we u op een later moment over zullen informeren.

Image(8)

Het hele project is uitverkocht!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed