Nieuwsbrief juli 2021

Beeld bestemmingsplan Bentwijck

Wij zijn op het moment nog volop bezig met de ontwikkeling van dit project en houden u graag op de hoogte door middel van deze nieuwbrief. 

Bestemmingsplan Bentwijck is vastgesteld
Het bestemmingsplan voor Bentwijck is donderdagavond 15 juli vastgesteld door de gemeenteraad! Dit is voor ons een zeer belangrijke mijlpaal hierdoor kunnen wij verder gaan met de voorbereidingen van de verkoop van fase 1 en de ontwikkeling en het ontwerp van het stedenbouwkundig plan en de woningen.

Onderstaand een beeld van het bestemmingsplan met in het lichtgeel de locatie Bentwijck.

De tweede woonworkshop
Op dinsdagavond 7 september gaan we de tweede woonworkshop organiseren. Wij gaan dit doen door middel van een digitale Webinar. De Webinar start 7 sptember om 19.30 uur, de Webinar kunt u vanuit huis volgen. Tijdens de Webinar is het de bedoeling dat u actief mee kunt doen, op deze manier kunnen wij al uw woonwensen verzamelen en verwerken. Via deze link komt u op de aanmeldpagina voor de webinar:

https://register.gotowebinar.com/register/8963010298921890061

Door deelname aan deze woonworkshop krijgt u voorrang bij de toewijzing van een woning. Bij de toewijzing wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende categorieen:

  1. Deelnemers die aan de eerste en tweede woonworkshop hebben deelgenomen.
  2. Deelnemers die aan de eerste of de tweede woonworkshop hebben deelgenomen.
  3. Deelnemers die niet hebben deelgenomen aan een woonworkshop.

Start verkoop fase 1
De verwachting is dat wij eind dit jaar in de verkoop gaan met de eerste fase van Bentwijck. De eerste fase bestaat uit 41 woningen en bestaat uit diverse woningtypen, hierdoor is er veel keuzevrijheid. Deze fase vindt zich aan de kant van de Heerewegh.

Het woonprogramma van de eerste fase ziet er als volgt uit:

  • 7 Eengezinswoningen 5,10 meter breed, circa 120 m2 groot.
  • 19 Eengezinswoningen 6 meter breed, circa 140 m2 groot.
  • 7 Levensloop bestendige woningen, 7,20 meter breed, circa 120 m2 groot.
  • 3 Drie-onder-een-kap woningen, circa 145 m2 groot.
  • 4 Twee-onder-een-kap woningen, circa 160 m2 groot.
  • 1 Vrijstaande woning, circa 160 m2 groot.
  • Onderstaand ziet u een eerste beeld van het voorlopig ontwerp van de eerste fase. Tijdens de woonworkshop zullen wij dit ontwerp verder toelichten.

Uitsnede VO fase 1 Bentwijck(1)

Luchtfoto Bentwijck
In het voorjaar hebben wij een mooie luchtfoto laten maken van Bentwijck. Op deze manier krijgt u alvast een mooi overzicht van uw toekomstige woonlocatie.

Luchtfoto Bentwijck

De Brede School
Zoals u wellicht vernomen heeft wordt er ook een Brede School gebouwd in Bentwijck. De selectie van de aannemer is bijna afgerond. De verwachting is dat de bouw van de school start na de zomervakantie. De bouwweg wordt voor de bouwvak aangelegd.

Een hele fijne zomer!
Tot slot wensen wij u een fijne zomer met hopelijk mooi weer toe en in goede gezondheid. Van Wijnen is gesloten tijdens de bouwvak periode van 1 augustus 2021 tot en met 22 augustus 2021. Makelaarskantoor Dieman is gewoon geopend tijdens deze periode.

Met vriendelijke groet,
Projectteam Bentwijck

Het hele project is uitverkocht!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed