Nieuwsbrief juli 2022

C380129ac4d5636ec37ebcc8a4bfc35165e40533.jpg

Graag willen wij u in deze nieuwsbrief onze vrijstaande woning presenteren en een update geven over de beroepsprocedure op het bestemmingsplan.

Hierbij presenteren wij met trots de vrijstaande woning in ons project Bentwijck waarvan er in de eerste fase maar 1 in de verkoop komt. In deze nieuwsbrief staan de eerste sfeerplattegronden van deze vrijstaande woning. Met deze sfeerplattegronden krijgt u een goed beeld van de inrichtingsmogelijkheden en ruimte in de woning. Wij zijn op dit moment bezig met de uitwerking van alle sfeerplattegronden en zullen steeds weer in een nieuwsbrief een woningtype met u delen. De voorgaande woningtypes kunt u vinden op onze website onder nieuws.

Vrijstaande woning

In de tuin aan de achterkant kunt u uw auto parkeren naast de ruime berging.  De tuin van deze woning is op het zuiden en door de vrije ligging kunt u ook aan de voorkant aan het water zitten.

Door de erker aan de zijkant is de woonkamer heel ruim en door de extra zijramen lekker licht. Op de begane grond zit standaard de keuken aan de achterkant (tuinkant) en uw zithoek aan de voorkant (waterkant), maar het is ook mogelijk om ervoor te kiezen om aan de voorkant uw keuken te maken en aan de achterkant uw zithoek. Uw eethoek kunt u gemakkelijk kwijt in de erker om daar heerlijk met familie en vrienden te eten.

Image(14)

Op de eerste verdieping heeft u een ruime slaapkamer over de gehele breedte van de woning en nog twee extra slaapkamers. De woning heeft een badkamer die als optie nog iets te vergroten is en een apart toilet. Vanuit de master bedroom kunt u een extra bergruimte betreden om bijvoorbeeld uw winter- en zomerkleren netjes te bewaren.

Image(15)

De zolder is standaard vooral ingericht voor de diverse installaties, zoals de luchtwarmtepomp en de wtw (warmte-terug-winning) unit. Ook is hier veel opbergruimte. Er zit standaard zowel voor als achter al een raam in de woning. Als optie, zijn hier diverse indelingen mogelijk waar we u op een later moment over zullen informeren.

Image(16)

Update beroep bestemmingsplan

Zoals in een eerdere nieuwsbrief aangegeven zijn er beroepen ingediend tegen het bestemmingsplan van Bentwijck. De zitting bij de Raad van State waarin deze beroepen zijn behandeld heeft inmiddels op vrijdag 8 juli plaatsgevonden. Tijdens deze zitting hebben alle partijen hun zaak kunnen toelichten en heeft de rechter aanvullende vragen gesteld. Tijdens deze zitting is echter nog geen uitspraak gedaan. Nu alle informatie beschikbaar is en alle partijen hun woordje hebben kunnen doen kan de Raad van State aan de slag met de uitspraak. De Raad van State heeft het druk. De rechter heeft de verwachting uitgesproken dat de uitspraak mogelijk in oktober van dit jaar zal worden gedaan. Afhankelijk van deze uitspraak kan het bestemmingsplan dan direct onherroepelijk worden. Vanuit het projectteam Bentwijck bestaat er een goed gevoel over een positieve uitkomst.

Om te kunnen starten met de verkoop en realisatie van Bentwijck hebben we een onherroepelijk bestemmingsplan nodig. Tot dat moment kunnen we weinig anders doen dan wachten. De verwachting is dat we, afhankelijk van de uitspraak van de Raad van State, pas in het vierde kwartaal van 2022 in verkoop kunnen met fase 1. We zijn zeer positief over een goede uitkomst en zijn er klaar voor om aan de slag te gaan!

Fijne vakantie!

Gaat u met vakantie of blijft u thuis? Met dit mooie weer maakt het eigenlijk niet uit, u kunt overal heerlijk genieten. Ook wij gaan genieten van de vakantie en zijn afwezig tussen 23 juli en 14 augustus. Drieman Garantiemakelaars is wel de gehele zomer open.

Het hele project is uitverkocht!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed