Nieuwsbrief juni 2022

2^kapper view 1 LR klein

Hierbij presenteren wij de twee-onder-een-kap woning in ons project Bentwijck waarvan er in de eerste fase 4 stuks in de verkoop zullen komen. In deze nieuwsbrief staan de eerste sfeerplattegronden van de twee-onder-een-kap woningen van 6 meter breed (vanuit de buitenkant gemeten). Met deze sfeerplattegronden krijgt u een goed beeld van de inrichtingsmogelijkheden en ruimte in de woning. Wij zijn op dit moment bezig met de uitwerking van alle sfeerplattegronden en zullen steeds weer in een nieuwsbrief een woningtype met u delen.

In de tuin aan de achterkant kunt u uw auto parkeren naast de ruime berging. Aan de voorkant van de woning is een bruggetje over het water wat de woning een leuke landelijke uitstraling geeft.

Door de extra zijramen in deze woning is het lekker licht en door de zijentree is de woonkamer heel ruimtelijk. Op de begane grond van de twee-onder-een-kap woning zit standaard de keuken aan de achterkant en uw zithoek aan de voorkant, maar het is ook mogelijk om ervoor te kiezen om aan de voorkant uw keuken te maken en aan de achterkant uw zithoek.

Begane grond twee onder een kap

Op de eerste verdieping heeft u een ruime slaapkamer over de gehele breedte van de woning en nog twee extra slaapkamers. De woning heeft een badkamer die als optie nog iets te vergroten is en een apart toilet.

Eerste verdieping twee onder een kap

De zolder is standaard vooral ingericht voor de diverse installaties, zoals de luchtwarmtepomp en de wtw (warmte-terug-winning) unit. Ook is hier veel opbergruimte. Als optie, zijn hier diverse indelingen mogelijk waar we u op een later moment over zullen informeren.

Zolderverdieping twee onder een kap

Update beroep bestemmingsplan

Zoals in een eerdere nieuwsbrief aangegeven zijn er beroepen ingediend tegen het bestemmingsplan van Bentwijck. Deze beroepen, of bezwaren, zijn door de Raad van State in behandeling genomen. De Raad van State gaat een uitspraak doen over deze beroepen en dus of het bestemmingsplan onherroepelijk wordt. Vanwege de grote drukte bij de Raad van State hebben we een lange tijd moeten wachten op een afspraak voor de rechtszitting waarin het bestemmingsplan voor Bentwijck wordt behandeld. Inmiddels staat er op vrijdag 8 juli een afspraak ingepland voor de zitting. Tijdens deze zitting zullen de beroepen inhoudelijk behandeld worden. Op dat moment zal er nog geen uitspraak worden gedaan door de rechter. De ervaring is dat het nog wel enkele maanden kan duren voordat de Raad van State uitspraak heeft gedaan. Afhankelijk van de uitspraak wordt het bestemmingsplan voor Bentwijck onherroepelijk.

Om te kunnen starten met de verkoop en realisatie van Bentwijck hebben we een onherroepelijk bestemmingsplan nodig. Tot dat moment kunnen we weinig anders doen dan wachten. De verwachting is dat we, afhankelijk van de uitspraak van de Raad van State, pas in het vierde kwartaal van 2022 in de verkoop kunnen met fase 1. We zijn zeer positief over een goede uitkomst en zijn er klaar voor om aan de slag te gaan!

Het hele project is uitverkocht!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed