Vrijstaande fase1
FASE 3 nu in verkoop!

De inschrijfperiode voor FASE 3 is gesloten; u kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Union 1
aanbod fase 1

Een woonwijk
met diversiteit

De nieuwe wijk is ruim van opzet en ontmoeten staat centraal. Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod, het woningprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen hebben het gehele woonprogramma op de begane grond.

De woningen krijgen een eigentijdse, traditionele architectuur die geïnspireerd is op de oud-Hollandse dorpen waar de huizen één voor één lijken gebouwd, omdat ze steeds een beetje anders zijn. De diversiteit in woonsferen, architectuur en type huizen zorgt voor herkenbaarheid. Een kind van vier kan nog uitleggen waar hij woont: “Ik woon om de hoek van de school in het huis met het rode dak.”

Bentwijck Fase 1 Exterieur View2 HR
Bentwijck energielabel
Bentwijck verkocht label

Vrijstaande woning

FASE 1 | BOUWNUMMER 28

Aan het water, bij de entree van Bentwijck, komt deze schitterende vrijstaande woning met zandkleurige steen, antraciet pannendak en charmante nokversiering. De tuin rondom biedt volop ruimte om lekker van de zon of schaduw te genieten. Een deel van de tuin grenst aan een watertje. De woning heeft standaard een zij-erker waardoor de woonkamer heel ruimtelijk is.

Rijwoningen 5.10m

FASE 1 | BOUWNUMMERS 13-19

Deze prachtige eengezinswoningen hebben een diepe voortuin op het zuiden aan een rustig straatje en zijn circa 120 m2 groot. Kom straks thuis, parkeer uw auto in het hofje achter de tuin en wandel via de tuin naar binnen en geniet. Dit is fijn thuiskomen. Eenmaal binnen geniet u van de praktische indeling waardoor elke vierkante meter goed tot zijn recht komt.

Bentwijck Fase 1 Exterieur View7 HR
Bentwijck verkocht label
Bentwijck energielabel
Bentwijck Fase 1 Exterieur View1b HR
Bentwijck verkocht label
Bentwijck energielabel

Rijwoningen 6.0m

FASE 1 | BOUWNUMMER 9

Bijzonder aan deze rijwoningen is de breedte van maar liefst 6 meter. Hierdoor heeft u binnen een zee aan leefruimte. Enkele woningen hebben een tuitgevel waardoor de zolder nog ruimer is. De extra brede eengezinswoningen van fase 1 liggen aan sfeervolle straatjes en aan of vlakbij de groene loper.

Levensloopbestendig

FASE 1 | BOUWNUMMERS 5-7 EN 20-23

Alles gelijkvloers en toch alle ruimte, een tuin en voor de deur geen auto’s. In deze levensloopbestendige woningen aan de groene loper komt al het goede samen. De woningen zijn 7,20 meter breed en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 120 m². Doordat de slaapkamer en badkamer op de begane grond is, zijn deze woningen ideaal als u klaar wilt zijn voor de toekomst.

Bentwijck Fase 1 Exterieur View5 HR
Bentwijck verkocht label
Bentwijck energielabel
Bentwijck Fase 1 Exterieur View1b HR
Bentwijck verkocht label
Bentwijck energielabel

Drie-onder-een-kap

FASE 1 | BOUWNUMMERS 29-31

De charmante drie-onder-een-kapwoningen met rood pannendak en witte gevelsteen vormen samen een geheel dat de entree van Bentwijck markeert. De middelste woning heeft een tuitgevel en de ver overstekende dakrand loopt mooi door. Het leuke aan deze woningen is dat ze als het ware op een eiland staan. Via een bruggetje komt u op de stoep en bij de voortuinen.

Twee-onder-een-kap

FASE 2A | BOUWNUMMERS 24-27

Spreekt dit beeld u aan en bent u op zoek naar een lekkere ruime gezinswoning in een kindvriendelijke buurt? Laat u verleiden door deze schitterende twee-onder-een-kapwoningen aan de groene loper. Kom straks aanrijden en zet de auto op de parkeerplaats achter het huis.

Bentwijck Fase 1 Exterieur View11 HR
Bentwijck verkocht label
Bentwijck energielabel

“Alle woningen zijn
 gasloos en voorzien van
 een warmtepomp.”

Verkoop FASE 3 gestart!

Na een voorspoedig verkooptraject van FASE 2A en 2B zijn we vanaf heden in verkoop met FASE 3. De inschrijfperiode voor FASE 3 is gesloten, u kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed