FASE 1 | BOUWNUMMER 28

Vrijstaande woning

  • Verkoopprijs € 894.850,-
  • Woonoppervlakte circa 184 m2
  • Kaveloppervlakte 344 m2 waarvan 10 m2 water 
  • Achtertuin op het zuiden voorzien van eigen parkeerplaats en berging
  • Voortuin aan watertje
  • Tuingerichte woonkamer
  • 3 ruime slaapkamers en praktische bergruimte op 1e verdieping
  • Grote, indeelbare zolderverdieping met aansluitpunten voor wasmachine en droger
  • Meerwerkopties zijn bepaald (bekijk hier het gekozen meerwerk)
Exterieur Blok 6A Extra LR
Bentwijck energielabel

Aan het water, bij de entree van Bentwijck, komt deze schitterende vrijstaande woning met zandkleurige steen, antraciet pannendak en charmante nokversiering. De tuin rondom biedt volop ruimte om lekker van de zon of schaduw te genieten. Een deel van de tuin grenst aan een watertje.

De woning heeft standaard een zij-erker waardoor de woonkamer heel ruimtelijk is. De auto kan geparkeerd worden in de achtertuin. Boven de zij-erker op de 1e verdieping is een ruime berging die als extra bergruimte kan dienen. Op de zolder is volop ruimte om nog 1 of 2 kamers te maken. Is dit pareltje uw droomhuis?

Indrukwekkend mooi, vindt u ook niet? Overal zijn ramen en de zij-uitbouw geeft veel sfeer. Zet u hier de eettafel, zodat u vanaf die plek in verbinding staat met de grote leefkeuken en woonkamer? Door het grote woonoppervlakte zijn de indelingsmogelijkheden eindeloos. Laat uw fantasie de vrije loop.

bouwnummer 28
Vrijstaande BNR28 BG

Begane grond

Vrijstaande BNR28 BG tuin

Begane grond met tuin

Vrijstaande BNR28 V1

Eerste verdieping

Vrijstaande BNR28 V2

Tweede verdieping

Vrijstaande fase1
Vrijstaande fase1 2

Thuiswerkplek

Werkt u ook steeds vaker thuis?

Door flexibel werken hebben steeds meer mensen behoefte aan een fijne thuiswerkplek. Om u een fijne thuiswerkplek te bieden, hebben wij hiervoor een optie uitgedacht. Een ‘gewone’ slaapkamer wordt omgetoverd tot comfortabele, afsluitbare werkplek met prettig licht om rustig te werken. Een aansluitpunt voor een koffieapparaat, een goede vaste verbinding met het internet en andere extra aansluitpunten en een slot op de deur die u van beide kanten kunt afsluiten hebben we hierin opgenomen. Door deze optie kunt u lekker zitten in uw eigen thuiskantoor met een kopje koffie en werken met super snel internet. Hier zit u met plezier een dag of een paar uur te werken. Willen uw kinderen geconcentreerd

De getoonde werkkamer is optioneel

Interesse in een vrijstaande woning? Geef nu uw voorkeur door via de woningselector!

Verkoop FASE 3 gestart!

Na een voorspoedig verkooptraject van FASE 2A en 2B zijn we vanaf heden in verkoop met FASE 3. De inschrijfperiode voor FASE 3 is gesloten, u kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed