Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 10 HR
Het hele project is uitverkocht!
Union 1
aanbod fase 2A

Heerlijk dorps wonen

Als Bentwijck is gerealiseerd, opent de wijk zich naar alle kanten waardoor de omliggende natuur, het dorpshart en de verbindingswegen perfect bereikbaar zijn. We hebben diverse wandelroutes door het gebied aangelegd waardoor u als bewoner vanuit uw eigen wijk een heerlijk rondje kunt lopen met de hond.

De woningtypes zijn met elkaar gemixt, zoals ook op veel andere plekken in Benthuizen. Hierdoor ontstaan er geen clusters met ‘duurdere’ of ‘goedkopere’ woningen. Samen wonen en elkaar ontmoeten rondom een hof, straat of groene ruimte wordt hierdoor mogelijk voor iedereen.

Tussen het bestaande dorp van Benthuizen en de parkzone langs het Verbreepark komt Bentwijck. Een schitterende dorpsuitbreiding met brede school, veel water en volop groen. Het dorpse karakter komt tot uiting in de vriendelijke, speelse opzet en de variatie in oud-Hollandse architectuur. Bijna elke woning heeft een ‘gezicht’ door de steenkleur, kapvorm en details. Wandel straks door de wijk en geniet van het gemoedelijke karakter. Hier kennen buren elkaar en spelen kinderen vrij en veilig op straat.

Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 14 HR
Bentwijck verkocht label
Bentwijck energielabel

Rijwoningen 5.70m

FASE 2A | BOUWNUMMERS 46-56

Deze prachtige eengezinswoningen liggen ideaal op de zon. Dus als u op zoek bent naar een lekker ruim huis met een tuin op het zuiden of westen óf vindt u het leuk om direct aan de singel te wonen, bekijk dan de plattegronden en laat u verleiden door de mooie, gevarieerde dorpse architectuur én de grootte van deze woningen. Bijna geen huis is hetzelfde. Roedes in de ramen, een speelse kapvorm, een Frans balkon of een huis met een lage goot. Waar valt u voor?

Rijwoningen 6.0m

FASE 2A | BOUWNUMMERS 42-45 EN 57-61

Bijzonder aan deze rijwoningen is de breedte van maar liefst 6 meter. Hierdoor heeft u binnen een zee aan leefruimte. Enkele woningen hebben een tuitgevel of dwarskap waardoor de zolder nog ruimer is. Dit huis ziet er van buiten al heel mooi uit doordat het dak doorloopt over de uitbouw. Eenmaal binnen ervaart u hoeveel sfeer de erker brengt. U kijkt lekker vrij uit, er komt meer licht binnen én u hebt extra ruimte. Al een idee wat u met deze leuke plek gaat doen?

Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 5 HR
Bentwijck energielabel
Bentwijck verkocht label
Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 12 HR
Bentwijck energielabel
Bentwijck verkocht label

Levensloopbestendig

FASE 2A | BOUWNUMMER 67

Alles gelijkvloers en toch alle ruimte, een tuin en voor de deur geen auto’s. In deze levensloopbestendige woningen aan of nabij de groene loper komt al het goede samen. De woningen zijn 7,20 meter breed en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 120 m². Doordat de slaapkamer en badkamer zich op de begane grond bevinden, zijn deze woningen ideaal als u klaar wilt zijn voor de toekomst. De 1e verdieping is indeelbaar. Voor de eerste verdieping hebben we diverse indelingsvarianten gemaakt waaruit u kunt kiezen. Is dit uw droomhuis? Dan zit u straks heerlijk in de zon. Voor óf achter. Want aan beide kanten van het huis is er een fijne buitenruimte.

Twee-onder-een-kap

FASE 2A | BOUWNUMMER 62

Spreekt dit beeld u aan en bent u op zoek naar een lekkere ruime gezinswoning in een kindvriendelijke buurt? Laat u verleiden door deze schitterende twee-onder-een-kapwoningen aan de Zaaistraat en de Bentlanden. De kinderen spelen lekker in de tuin en uw partner is al aan het eten begonnen in de gloednieuwe keuken die helemaal naar eigen idee en smaak is uitgezocht. Het fijne aan dit huis is dat u ook boven de ruimte hebt. Er zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer met 2e toilet. Behoefte aan meer slaapkamers? De indeelbare zolder biedt volop mogelijkheden.

Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 11 HR
Bentwijck energielabel
Bentwijck verkocht label

“Alle woningen zijn
 gasloos en voorzien van
 een warmtepomp.”

Het hele project is uitverkocht!

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed