Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 13 HR
FASE 3 nu in verkoop!

De inschrijfperiode voor FASE 3 is gesloten; u kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Union 1
aanbod fase 2b

Heerlijk dorps wonen

Als Bentwijck is gerealiseerd, opent de wijk zich naar alle kanten waardoor de omliggende natuur, het dorpshart en de verbindingswegen perfect bereikbaar zijn. We hebben diverse wandelroutes door het gebied aangelegd waardoor u als bewoner vanuit uw eigen wijk een heerlijk rondje kunt lopen met de hond.

De woningtypes zijn met elkaar gemixt, zoals ook op veel andere plekken in Benthuizen. Hierdoor ontstaan er geen clusters met ‘duurdere’ of ‘goedkopere’ woningen. Samen wonen en elkaar ontmoeten rondom een hof, straat of groene ruimte wordt hierdoor mogelijk voor iedereen.

Tussen het bestaande dorp van Benthuizen en de parkzone langs het Verbreepark komt Bentwijck. Een schitterende dorpsuitbreiding met brede school, veel water en volop groen. Het dorpse karakter komt tot uiting in de vriendelijke, speelse opzet en de variatie in oud-Hollandse architectuur. Bijna elke woning heeft een ‘gezicht’ door de steenkleur, kapvorm en details. Wandel straks door de wijk en geniet van het gemoedelijke karakter. Hier kennen buren elkaar en spelen kinderen vrij en veilig op straat.

Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 13 HR
Bentwijck verkocht label
Bentwijck energielabel

Rijwoningen 5.70m

FASE 2B | BOUWNUMMERS 86

Deze prachtige eengezinswoningen liggen ideaal op de zon. Dus als u op zoek bent naar een lekker ruim huis met een tuin op het zuiden of westen óf vindt u het leuk om direct aan de singel te wonen, bekijk dan de plattegronden en laat u verleiden door de mooie, gevarieerde dorpse architectuur én de grootte van deze woningen. Bijna geen huis is hetzelfde. Roedes in de ramen, een speelse kapvorm, een Frans balkon of een huis met een lage goot. Waar valt u voor?

Drie-onder-een-kap

FASE 2B | BOUWNUMMERS 91-93

De charmante drie-onder-een-kapwoningen langs het water van De Bentlanden vormen samen een prachtig geheel. De middelste woning heeft een tuitgevel en de overstekende dakrand loopt ver door. De ene hoekwoning heeft een mooie raamverdeling en bij de andere hoekwoning loopt de kap door tot de 1e verdieping. Kortom, 3 unieke woningen die allemaal een heerlijk diepe tuin op het oosten hebben. Hier zit u van de vroege ochtend tot laat in de middag heerlijk in de zon.

Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 3 HR
Bentwijck energielabel
Bentwijck verkocht label
Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 4 HR
Bentwijck verkocht label
Bentwijck energielabel

Twee-onder-een-kap

FASE 2B | BOUWNUMMERS 89-90

Spreekt dit beeld u aan en bent u op zoek naar een lekkere ruime gezinswoning in een kindvriendelijke buurt? Laat u verleiden door deze schitterende twee-onder-een-kapwoningen aan de Bentlanden. De kinderen spelen lekker in de tuin en uw partner is al aan het eten begonnen in de gloednieuwe keuken die helemaal naar eigen idee en smaak is uitgezocht. Het fijne aan dit huis is dat u ook boven de ruimte hebt. Er zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer met 2e toilet. Behoefte aan meer slaapkamers? De indeelbare zolder biedt volop mogelijkheden. Ook beschikken de woningen over een garage.

Vrijstaande woning

FASE 2B | BOUWNUMMER 95 EN 140

In fase 2 komen 3 verschillende vrijstaande woningen. De details zijn zo verschillend en charmant dat het nog lastig kiezen wordt. Waar bouwnummer 94 wordt gesierd door een bijzonder element in de nok, heeft bouwnummer 95 luiken, roedes in de ramen en gemetselde schoorstenen. Bouwnummer 140 steelt de show bij de entree van Bentwijck met de mooie erker, het nokelement en de asymmetrische kap.

Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 2 HR
Bentwijck energielabel
Bentwijck verkocht label
Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 16 HR
Bentwijck verkocht label
Bentwijck energielabel

Levensloopbestendig

FASE 2B | BOUWNUMMERS 68-73

Alles gelijkvloers en toch alle ruimte, een tuin en voor de deur geen auto’s. De woningen zijn 7,20 meter breed en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 120 m². Doordat de slaapkamer en badkamer zich op de begane grond bevinden, zijn deze woningen ideaal als u klaar wilt zijn voor de toekomst. De 1e verdieping is indeelbaar. Voor de eerste verdieping hebben we diverse indelingsvarianten gemaakt waaruit u kunt kiezen. Is dit uw droomhuis? Dan zit u straks heerlijk in de zon. Voor óf achter. Want aan beide kanten van het huis is er een fijne buitenruimte.

“Alle woningen zijn
 gasloos en voorzien van
 een warmtepomp.”

Verkoop FASE 3 gestart!

Na een voorspoedig verkooptraject van FASE 2A en 2B zijn we vanaf heden in verkoop met FASE 3. De inschrijfperiode voor FASE 3 is gesloten, u kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed