FASE 2B | BOUWNUMMERS 89 EN 90

Twee-onder-een-kapwoningen

  • Woonoppervlakte van 180 tot 186 m2
  • Voortuin op het oosten gelegen
  • Voortuin aan de Bentlanden
  • Tuingerichte woonkamer
  • 3 ruime slaapkamers
  • Grote, indeelbare zolderverdieping met aansluitpunten voor wasmachine en droger
Bentwijck Fase 2 Exterieur Impressie 4 HR
Bentwijck energielabel

Spreekt dit beeld u aan en bent u op zoek naar een lekkere ruime gezinswoning in een kindvriendelijke buurt? Laat u verleiden door deze schitterende twee-onder-een-kapwoningen aan de Bentlanden. De kinderen spelen lekker in de tuin en uw partner is al aan het eten begonnen in de gloednieuwe keuken die helemaal naar eigen idee en smaak is uitgezocht.

Het fijne aan dit huis is dat u ook boven de ruimte hebt. Er zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer met 2e toilet. Behoefte aan meer slaapkamers? De indeelbare zolder biedt volop mogelijkheden. De woningen met garage aan de Bentlanden hebben een voortuin aan de singel en kunnen 2 auto’s op eigen terrein kwijt.

Ziet u zichzelf al staan achter het mooie kookeiland terwijl u gezellig kletst met familie die al aan de eettafel zit? Zowel aan de voorzijde als aan de tuinkant zijn grote ramen, waardoor het uitzicht vrij is en het licht fijn binnen schijnt.

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Twee onder een kap BG bnr 89 en 90

Begane grond

Bouwnummers 89 en 90

*Bouwnummer 90 is gespiegeld.

Twee onder een kap V1

Eerste verdieping

Bouwnummers 89 en 90

*Bouwnummer 90 is gespiegeld.

Twee onder een kap V2 langskap

Tweede verdieping

Bouwnummer 89

Twee onder een kap V2 tuit

Tweede verdieping (tuit)

Bouwnummer 90

2^kapper view 1 HR
2^kapper view 2 HR

Thuiswerkplek

Werkt u ook steeds vaker thuis?

Door flexibel werken hebben steeds meer mensen behoefte aan een fijne thuiswerkplek. Om u een fijne thuiswerkplek te bieden, hebben wij hiervoor een optie uitgedacht. Een ‘gewone’ slaapkamer wordt omgetoverd tot comfortabele, afsluitbare werkplek met prettig licht om rustig te werken. Een aansluitpunt voor een koffieapparaat, een goede vaste verbinding met het internet en andere extra aansluitpunten en een slot op de deur die u van beide kanten kunt afsluiten hebben we hierin opgenomen. Door deze optie kunt u lekker zitten in uw eigen thuiskantoor met een kopje koffie en werken met super snel internet. Hier zit u met plezier een dag of een paar uur te werken. Willen uw kinderen geconcentreerd

De getoonde werkkamer is optioneel

Interesse in een twee-onder-een-kapwoningen? Geef nu je voorkeur door via de woningselector!

Verkoop FASE 3 gestart!

Na een voorspoedig verkooptraject van FASE 2A en 2B zijn we vanaf heden in verkoop met FASE 3. De inschrijfperiode voor FASE 3 is gesloten, u kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Interesse in huren? Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Direct contact

Makelaar

drieman-makelaar

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Bentwijck is een ontwikkeling van:

Group 7

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  
Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed